Cari Pertukaran Matawang Kripto yang Boleh Dipercayai

Sebilangan pertukaran mata wang kripto kini tersedia untuk membantu pembeli dan penjual menerima atau menjual mata wang kripto seperti Bitcoin, dogecoin, litecoin, Ethereum, dsb. Jelas sekali bahawa mata wang kripto dan pertukaran itu berkembang lebih cepat daripada yang difikirkan oleh sesiapa sahaja. Lebih banyak bonus?

Akhir sekali, memandangkan orang dari seluruh dunia telah mula bercakap tentang mata wang kripto seperti Bitcoin dan litecoin terima kasih kepada pemula baharu, individu bukan teknikal kini boleh membelinya di bursa mata wang kripto. Apabila seseorang melakukan carian untuk “Pertukaran mata wang kripto Terbaik”, dia akan terharu dengan semua pilihan yang ada.

Artikel eksklusif ini akan membantu pengguna memilih pertukaran mata wang kripto terbaik di dunia untuk menjalankan perniagaan. Pertukaran ini semuanya mesra pemindahan wayar dan pengguna dari mana-mana sahaja di dunia boleh mengaksesnya. Adalah penting bahawa Cryptocurrency yang dibeli dan dijual di sesebuah negara adalah sah.

Pertukaran Cryptocurrency yang popular

Coinbase, salah satu pertukaran mata wang kripto terbesar di dunia, menawarkan perkhidmatan pertukaran terbaik kepada penggunanya. Ini adalah syarikat yang kebanyakan orang gunakan untuk membeli Bitcoin. Diasaskan sebagai ahli Y-Combinator pada 2012, ia telah mengumpul berjuta-juta modal teroka. Ramai yang menganggap syarikat ini sebagai peneraju dalam industri Bitcoin.

CoinMama: Satu Lagi Pertukaran Matawang Kripto Yang Boleh Anda Percayai

CoinMama dipercayai oleh ramai pengguna di Amerika Syarikat dan di seluruh dunia atas pelbagai sebab, termasuk kebolehpercayaannya. Ia adalah broker Bitcoin veteran yang telah berniaga sejak 2013, dan ia dilihat pertumbuhan yang luar biasa sejak itu. Broker ini menawarkan cara mudah untuk membeli Bitcoin menggunakan kad kredit, MoneyGram atau Western Union.

Ia mempunyai banyak kebaikan, seperti menerima kad kredit, masa transaksi yang cepat dan antara muka yang hebat. Walaupun kadar pertukarannya yang tinggi boleh menjadi penghalang, syarikat itu mempunyai rekod prestasi yang baik dalam menyampaikan perkhidmatan yang boleh dipercayai dan mendapat kepercayaan pelanggan.